Lijsttrekker CDA Westland heeft tuinbouwroots

18-10-2021    09:24   |    Goedemorgen

Jenny Vermeer – de Smit is de nieuwe lijsttrekker van CDA Westland. De leden van de partij hebben vorige week unaniem ingestemd met haar kandidatuur.

Partijvoorzitter Frits Zwinkels is blij dat Vermeer de kar gaat trekken bij de verkiezingen in maart 2022: "Jenny heeft een sociaal hart, is een teamspeler en zoekt altijd de verbinding met anderen, zowel binnen als buiten de partij. Dat is een eigenschap die broodnodig is binnen de roerige Westlandse politiek."

Vermeer zegt blij en vereerd te zijn met de steun van de leden en het bestuur: "Ik ben geboren en getogen in Westland, hier hoor ik thuis bij mijn gezin, familie en vrienden. Ik blijf me graag inzetten voor de Westlandse samenleving en kijk ernaar uit om met een mooi team aan de slag te gaan."

Jenny Vermeer runt samen met haar man een pot- en perkplantenkwekerij, samen hebben zij drie kinderen. Naast haar werkzaamheden binnen het tuinbouwbedrijf en de politiek krijgt zij veel voldoening door als deelnemer van Team Westland jaarlijks naar Frankrijk af te reizen: "Daar zie je pas echt waar het om gaat in het leven."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Geslaagde Horti Experience

Al weer voor de achtste keer bezochten de buitenlandse Royal Brinkman medewerkers deze week het hoofdkantoor...