Nieuwe snijzonnebloemen Evanthia veroveren Europa

26-04-2021    10:11   |    Goedemorgen

De zomertijd is nog maar net van start gegaan en af en toe hebben we mogen genieten van een flauw zonnetje. Mark Bouw van KMB Flowers zet de zon nu kracht bij met Solano Orange. Deze stralende oranje variëteit uit de nieuwe zonnebloemcollectie Solano, brengt een zware kwaliteit en opent daarmee het zonnebloemenseizoen met overtuiging, aldus Evantia.

KMB Flowers en Evanthia zorgen dankzij een hechte samenwerking voor een wel heel vroege zonsopkomst. Daar waar het zonnebloemenseizoen vaak pas rond week 24 echt gaat lopen, zorgen de bloemenkwekerij uit Venhorst en Evanthia uit het Westland dat er vanaf woensdag 28 april al een ruime beschikbaarheid verkrijgbaar is via Royal FloraHolland in Rijnsburg en Aalsmeer.

Solano is een collectie van Helianthus annuus F1 variëteiten met een grote bloeikracht en robuuste, stevige stelen. Met intense kleuren en zeer goedgevulde, stuifmeelvrije bloemen trekt Solano de aandacht van de handel en bloemisten naar zich toe. Solano is beschikbaar vanaf de eerste zonnestralen in het vroege voorjaar, totdat de bladeren van de bomen beginnen te vallen. Hiermee verzekert deze collectie de markt van een constante kwaliteit en beschikbaarheid, aldus Evantia.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws