Blog: Waar ligt u wakker van?

16-05-2018    12:22   |    Goedemorgen

Een weblog van Ramon Schlepers. Hij is beursmanager van het jaarlijkse evenement HortiContact in Gorinchem. Schlepers schreef deze weblog exclusief voor Goedemorgen.

We hebben allemaal wel eens een slapeloze nacht. Dat kan uiteenlopende redenen hebben, zoals bijvoorbeeld een uitdaging op het werk of een discussie in de familie- of vriendenkring. Mijn slapeloze nachten hebben momenteel een hele positieve oorzaak. Ik ben namelijk net voor de tweede keer vader geworden van een dochter. Een prachtige uitbreiding van ons gezin en we genieten er volop van. De nachten zijn kort en gebroken, maar het hoort er allemaal bij.

Een vraag die ons als beursorganisatie bezig houdt is: Waar liggen onze bezoekers wakker van? Wat gaat er om in het hoofd van bezoekers? Wat is nu echt belangrijk? Interessante vragen waarvan de antwoorden

We zijn voortdurend op zoek naar wat er speelt in de tuinbouw. Daarvoor hebben we veel contact met belangrijke spelers uit de markt en houden we nauwlettend de ontwikkelingen in de sector in de gaten. De actuele thema’s willen we graag vertalen naar de beurs om aan te haken bij de belevingswereld van bezoekers. Op die manier streven we er naar een krachtig platform voor de tuinbouwsector te bieden.

Ondanks de slapeloze nachten, kunt u mij ’s nachts wakker maken voor tips en adviezen. Ik ben altijd erg geïnteresseerd in input van mensen uit de sector en denk dat dit hele waardevolle informatie is. En één ding scheelt, de kans is groot dat ik toch al wakker ben.

Afsluitend zou ik willen zeggen: Lig vooral niet te vaak wakker!


Reacties (1)

Evelien at 18.05.2018

Ik lig er niet wakker van maar ik vraag mij wel af: zet de biologische trend ook door in de sierkunst?

Reageer op dit bericht

Meer nieuws