Lijsttrekker CDA Westland heeft tuinbouwroots

18-10-2021    09:24   |    Goedemorgen

Jenny Vermeer – de Smit is de nieuwe lijsttrekker van CDA Westland. De leden van de partij hebben vorige week unaniem ingestemd met haar kandidatuur.

Partijvoorzitter Frits Zwinkels is blij dat Vermeer de kar gaat trekken bij de verkiezingen in maart 2022: "Jenny heeft een sociaal hart, is een teamspeler en zoekt altijd de verbinding met anderen, zowel binnen als buiten de partij. Dat is een eigenschap die broodnodig is binnen de roerige Westlandse politiek."

Vermeer zegt blij en vereerd te zijn met de steun van de leden en het bestuur: "Ik ben geboren en getogen in Westland, hier hoor ik thuis bij mijn gezin, familie en vrienden. Ik blijf me graag inzetten voor de Westlandse samenleving en kijk ernaar uit om met een mooi team aan de slag te gaan."

Jenny Vermeer runt samen met haar man een pot- en perkplantenkwekerij, samen hebben zij drie kinderen. Naast haar werkzaamheden binnen het tuinbouwbedrijf en de politiek krijgt zij veel voldoening door als deelnemer van Team Westland jaarlijks naar Frankrijk af te reizen: "Daar zie je pas echt waar het om gaat in het leven."


Reacties (3)

Peter Loef at 20.07.2022

Hoi Martine,
Perfect verwoord, dat is aan jou wel toevertrouwd! Ik heb het artikel gelezen, boodschap was duidelijk. Klasse en helemaal mee eens. Nuances zoals je beschrijft zijn zo logisch maar worden niet geduid omdat het niet scoort en past in het beeld wat door media gecreëerd is en vanuit de gedachte dat ondernemers alleen maar uit zijn op gewin over de ruggen van anderen. Dit ontmoedigt als we niet uitkijken ondernemers die intrinsiek goed werkgeverschap nastreven collectief mee te blijven doen en meedenken over hoe we 'de foute' bedrijven uit de markt krijgen. Mogelijk (hopelijk) gaat het verplichte certificeringsststeem straks z'n werk doen. Wat overigens alleen zal slagen als daarbij onlosmakelijk strakke handhaving door de Nederlandse Arbeidsinspectie plaatsvindt.
Succes in wat je doet. We blijven elkaar volgen en steunen!!

loan financial at 26.07.2022

Good day. Quick loans Service available here. I am a private loan lender that gives out both business and personal loans to individual at a low interest rate of 2% no matter your location. If you are interested Contact me (Whats App) number:+917310847059 sumitihomelend@gmail.com Mr. Sumiti

Eclipse FX at 12.08.2022

Hallo dames en heren, Waarom een ​​lening aanvragen en schulden hebben als u kunt investeren in Cryptocurrency.

Ik ben Sharon Tate Reeves, ik ben een makelaar en expert in cryptocurrency-handel en -investeringen. Veel mensen moeten hebben gehoord over cryptocurrency (Bitcoin, Ethereum etc) en hoe mensen er veel geld mee verdienen, maar je weet niet hoe je het moet aanpakken. Nou, ik breng je goed nieuws. Ik voer een programma over cryptocurrency-handel uit met behulp van mijn strategie en analyse om meer winst te maken. Je kunt wekelijks meer dan 10.000 euro verdienen met handelen en beleggen in cryptocurrency als je mijn strategie gebruikt.

De voordelen zijn dat u het hele proces en de strategie leert en binnen een week kunt verdienen.

Let op: financiering, opnames en portefeuilles worden alleen door u gedaan, dus uw geld is beveiligd.
Ik verdien slechts 20% als commissie voor het handelen op uw account na uw succesvolle opname.

Hieronder vindt u mijn contactgegevens:

E-mail: eclipseforexbroker@gmail.com
Test/WhatsApp: +1 (201) 754-8785

Dit is een zeer veilige en legitieme manier om geld te verdienen. We weten allemaal hoe de inflatie snel toeneemt en we moeten ons inkomen diversifiëren. Dit is een kans voor jou.

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Geslaagde Horti Experience

Al weer voor de achtste keer bezochten de buitenlandse Royal Brinkman medewerkers deze week het hoofdkantoor...