Asia Fruit Logistica uitgesteld naar 2022

Asia Fruit Logistica uitgesteld naar 2022

Asia Fruit Logistica, een van de belangrijkste handelsbeurzen voor verse producten van Azië, kan dit jaar niet plaatsvinden in september, omdat internationale zakenreizen zeer beperkt blijven.

De ernstige beperking van internationale zakenreizen tijdens de wereldwijde coronaviruspandemie betekent dat Asia Fruit Logistica de plannen voor 28-30 september 2021 opschort. Meer dan 800 exposanten en 12.000 bezoekers uit 70 landen over de hele wereld hoopten elkaar dan te ontmoeten in Hong Kong.
 
"Het is simpelweg onmogelijk om in dergelijke omstandigheden een grootschalige internationale handelsbeurs te beloven", zegt Karel Heijs, algemeen directeur van Global Produce Events GmbH (GPE), organisator van Asia Fruit Logistica. "We kunnen onze exposanten en bezoekers niet iets  beloven dat niemand dit jaar kan waarmaken. We weten allemaal dat het onwaarschijnlijk is dat de zaken voor september weer normaal zullen zijn, en het is beter dat we dat luid en duidelijk zeggen en dat we het nu meteen zeggen."
 
Asia Fruit Logistica is een belangrijke beurs in Azië voor de internationale markt voor verse groenten en fruit. Het vindt al meer dan tien jaar elk jaar in september plaats in Hong Kong. In het afgelopen decennium heeft het toonaangevende evenement vele duizenden exposanten en bezoekers van over de hele wereld aangetrokken voor een week vol zakelijke bijeenkomsten en discussies in Hong Kong.

De nieuwe datum voor Asia Fruit Logistica is 7-9 september 2022.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v