Anthura in de race voor 'Grower of the Year'

08-11-2019    09:56   |    Goedemorgen

Anthura is genomineerd voor de prestigieuze International Grower of the Year Award in de categorie ‘jonge planten’. Op dinsdag 28 januari 2020, tijdens de IPM in Essen, wordt de winnaar bekend gemaakt. Tien bedrijven uit acht landen in vier categorieën strijden om deze mooie prijs.

Met het doel de beste van de besten in de tuinbouwsector te erkennen, heeft ‘International Association of Horticultural Producers’ (AIPH) de genomineerden voor International Grower of the Year Awards.2020 gekozen. AIPH verleent deze awards, die ook worden ondersteund door Royal FloraHolland en FloraCulture International. Deze prijs wordt ook gezien als de 'Oscar' in de tuinbouwsector.

Een jury van zes internationale experts beoordelen de genomineerden en bepalen wie de winnaar wordt in de categorieën planten en bomen, snijbloemen, jonge planten, inspiring business en duurzaamheid. De genomineerden in de categorie ‘duurzaamheid’ worden tijdens het event in Essen bekend gemaakt. Van de winnaars uit elke categorie wordt er een algemene winnaar gekroond tot Gold Rose Winner, de meest prestigieuze award van de avond.

International Association of Horticultural Producers
Sinds 1948 heeft AIPH tuinbouwproducenten verenigd in een internationale gemeenschap die tot op de dag van vandaag nog altijd actief is. AIPH streeft naar het opnieuw opleven van de waardering voor planten en het enthousiasmeren van de kopers ervan. De organisatie steunt het werk van telersorganisaties wereldwijd en wil zich samen sterk maken voor een welvarende industrie, het kweken van planten die levens verbeteren, samenlevingen vooruitbrengen en onze planeet in stand houden voor deze en de volgende generatie (www.aiph.org).


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

De Horti 20 aller tijden

Tijdens de Dag van de Tuinbouw kon je gisteren ook naar de 'Horti 20 aller tijden' luisteren, een lijst met...

Winnen met Oreon

Vanochtend kon je tussen 10 en 12 luisteren naar de tweede uitzending van LED’S. GO. LIVE. with Oreon op...