30MHz stelt nieuwe commercieel directeur aan

30MHz stelt nieuwe commercieel directeur aan

Timo Spruijt is de nieuwe commercieel directeur van 30MHz. Met het dataplatform voor de tuinbouw wil hij de komende jaren grote stappen zetten met het innoveren van de sector en digitalisatie voor telers versimpelen.

"De telers en hun partners kunnen met 30MHz zelf beslissen welke informatie voor hun waardevol is", aldus Spruijt. "30MHz kan het makkelijker voor ze maken door digitalisering te vertalen naar praktische informatie."

Spruijt heeft meer dan 20 jaar ervaring in de tuinbouw. De laatste 12 jaar werkte hij in het vakgebied van de biologische bestrijdingsmiddelen. Nu is hij met 30MHz aan de digitale kant van de sector beland. Hij prijst de sector om de continue wil om te innoveren.

"Op het platform van 30MHz bepaalt de teler wat waardevolle informatie is. Hij houdt zelf de controle en bepaalt zelf met wie hij zijn data deelt. Aan de andere kant zijn er partners die hun informatie aanbieden op het platform. Zo sluiten zij zich beter aan bij de telers om complexere vraagstukken om te zetten in oplossingen. Samen innoveren wij dan de sector."

Het in Amsterdam gevestigde 30MHz biedt een hoogwaardig dataplatform en draadloze sensoren aan die telers kunnen gebruiken om het groeiklimaat te monitoren. In het platform kunnen telers en hun partners zelf een dashboard samenstellen en gegevens visualiseren. Zo kunnen ze op basis van relevante data besluiten te nemen.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v