Waarom gerbera's tijdens de intocht van Sinterklaas?

17-11-2017    08:57   |    Goedemorgen

De jaarlijkse intocht van Sinterklaas morgen is een ware gebeurtenis. Sinds een paar jaar kleuren de gerbera’s van Coloured by Gerbera de intocht van Sinterklaas. Waarom? Coloured by Gerbera geeft vijf redenen...

1. Hollandse feestdag, Hollandse bloem
Zoals gezegd is Sinterklaas een typisch Hollandse feestdag. De gerbera is een typische Hollandse bloem. Eén plus één is twee. Nationale evenementen in Nederland worden vaak aangekleed met bloemen, aangezien dit het derde exportproduct van het land is.

2. Kleurrijk en feestelijk

De gerbera is bekend als kleurrijke, vrolijke bloem. Nederland produceert 900 miljoen gerbera’s per jaar met 600 soorten in kleur, vorm en maten. De ronde vorm is modern en zeer typerend voor hoe kinderen in het algemeen bloemen tekenen. Check ons gerbera assortiment.

3. Voor iedereen toegankelijk

Als je denkt aan een toegankelijke bloem dan denk je aan de gerbera. Bijna iedereen houdt van gerbera’s. Het is daarom een geschikte bloem om uit te delen en een lach op de gezichten van mensen te toveren.

4. Geschikt voor kunstwerken

Vanwege het grote assortiment en de betaalbaarheid zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarom wordt de gerbera vaak gebruikt voor kunstwerken met bloemen. Heb je de geweldige teddybeer op het podium van Sinterklaas gezien? Of de versierde voertuigen tijdens bloemencorso? Kijk op ons Pinterest bord Gerbera Specials voor meer inspiratie.

5. Langere houdbaarheid

De houdbaarheid van de gerbera is enorm verbeterd. Een ijzerdraad om de bloem omhoog te houden is niet nodig. De bloem kan de hele dag bloeien.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Vega-optie in 'Kies Ik Gezond'-app

Bijna de helft van de Nederlanders probeert minder vlees of vis te eten. Dit heeft het Voedingscentrum onderzocht. Een groot deel van deze...

LinkedIn: automated crop monitoring

Jan Schneider, directeur van MyWave-Solutions, schrijft op LinkedIn een blog over dat automatische gewasmonitor-systemen de toekomst zijn in...